תנאי ייצור נאותים 

דף הבית >> תנאי ייצור נאותים

תנאי ייצור נאותים G.M.P

מפעל אשר מעוניין לייצר מוצרים אשר "אינם מכילים גלוטן" חייבים לעמוד בדרישות התקנה
"תנאי ייצור נאותים G.M.P"

דרישות התקנה:
  • מערכת איכות לפי התקן 9001:2008  ISO.
  • מערכת בטיחות במזון HACCP.
  • רישיון עסק.
  • רישיון יצרן.
  • רשימת מוצרים.
  • טכנולוג מזון במפעל.
  • דו"ח תברואה בציון מעל 85.


 
  ISO 22,000  | ISO  |  Haccp | כתיבת הוראות עבודה  |  מפרטי מוצר  |  מדבקות חוק  בקרת  איכות - סניטציה  בקרת איכות - תברואה