בקרת איכות - תברואה 

דף הבית >> בקרת איכות - תברואה

אבטחת איכות בתחום המזון- תברואת מזון במפעלים

חלק בלתי ניפרד מבטיחות מזון לצרכן, הינה שמירה על חוקי התברואה במפעל.

תחום התברואה הינו מורכב ויש לשמור על מס' כללים:
 
  • אחסון
  • היגיינת עובדים
  • סניטציה ניקיון וחיטוי
  • תזרים עבודה
  • הדברה
  • שטיפת כלים וציוד
  • ניקיון חדרי ההלבשה והשירותים של העובדים
  • מפגעים סביבתיים
  • שמירת דוגמאות מזון וביצוע בדיקות מעבדה מיקרוביאליות
  • אריזה וסימון מוצר

חלק בלתי ניפרד מבטיחות מזון לצרכן, הינה שמירה על חוקי התברואה במפעל.

תחום התברואה הינו מורכב ויש לשמור על מס' כללים:
  • אחסון
  • היגיינת עובדים
  • סניטציה ניקיון וחיטוי
  • תזרים עבודה
  • הדברה
  • שטיפת כלים וציוד
  • ניקיון חדרי ההלבשה והשירותים של העובדים
  • מפגעים סביבתיים
  • שמירת דוגמאות מזון וביצוע בדיקות מעבדה מיקרוביאליות
  • אריזה וסימון מוצר
חברת ISOLVE עובדת עם צוות של כ – 6 אנשי תברואה מנוסים ומהמובילים בתחום, ומעניקה שירותים ופתרונות מקיפים ואיכותיים לתברואה נכונה בכל מפעל.
 
  ISO 22,000  | ISO  |  Haccp | כתיבת הוראות עבודה  |  מפרטי מוצר  |  מדבקות חוק  בקרת  איכות - סניטציה  בקרת איכות - תברואה